Poziv na radionicu "Vještine zagovaranja u području prevencije i javnog zdravlja" u sklopu Centra za cjeloživotno obrazovanje Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta (ožujak 2018.)

Poštovane kolegice i kolege!

Centar za cjeloživotno obrazovanje Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta (ERF) Sveučilišta u Zagrebu s velikim Vas zadovoljstvom poziva na radionicu "Vještine zagovaranja u području prevencije i javnog zdravlja", voditelj Matej Košir, Institut UTRIP, Slovenija. Voditelj edukacije ima višegodišnje iskustvo u zagovaranju, uključujući izgradnju uspješnih nacionalnih koalicija za zagovaranje, razvijanje kampanja zagovaranja te provođenje mnogih treninga i radionica na međunarodnoj razini.

Vještine zagovaranja, pogotovo u posljednje vrijeme, postaju sve važnije za stručnjake u području prevencije i javnog zdravlja. Zagovarati se mogu dobre prakse, učinkoviti programi ili se kroz zagovaranje može utjecati na šire društveno okruženje povećavajući utjecaj stručnjaka na procese donošenje javnih politika.

Radionica će se održati 24. ožujka 2018. godine na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Minimalni broj polaznika je 10, a maksimalni 20.

Hrvatska komora edukacijskih rehabilitatora radionicu vrednuje s 5 bodova.

U nastavku su navedene sve relevantne informacije o radionici i obrazac za prijavu.
Nadamo se da ćete prepoznati važnost i korisnost ove radionice za Vaš budući rad!

Ispunjeni prijavni obrazac možete poslati e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radujemo se Vašem interesu i dolasku!

Srdačno,
izv.prof.dr.sc. Martina Ferić, organizatorica radionice
izv.prof.dr.sc. Neven Ricijaš, voditelj Centra za cjeloživotno obrazovanje