Poziv na edukaciju "Ovisnost o kockanju - od teorije do tretmana" (Modul 1) u sklopu Centra za cjeloživotno obrazovanje Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta

Poštovani,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na edukaciju pod nazivom "Ovisnost o kockanju - od teorije do tretmana" (Modul 1), koja će se održavati u okviru Centra za cjeloživotno obrazovanje Edukacijsko-rehabilitacijsko fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Problem ovisnosti o kockanju rastući je javnozdravstveni problem u Hrvatskoj s kojim se, na različitim razinama rizika, susreću stručnjaci koji rade s djecom, mladima i odraslima.

Sadržaj prvog modula ove edukacije usmjeren je na stjecanje temeljnih znanja važnih za razumijevanje fenomena kockanja. Voditelji edukacije su doc.dr.sc. Neven Ricijaš i dr.sc. Dora Dodig Hundrić.

Edukacija traje dva dana (ukupno 14 sati), a provodi se na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu (Borongajska cesta 83f). Edukacija oba dana traje od 9 – 16h.

Broj polaznika je ograničen i definiran od 15 do 25, a u slučaju većeg interesa formirat će se novi termini za edukaciju.

Cijena edukacije je 1.700 kuna (PDV-uključen u cijenu).

Vjerujemo da prepoznajete važnost ove edukacije i njenu primjenu u svakodnevnom praktičnom radu, te se veselimo Vašem dolasku i zajedničkoj suradnji.

Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu www.erf.unizg.hr/hr/ te kliknite ikonu "CCO" (Centar za cjeloživotno obrazovanje).

S poštovanjem,
doc.dr.sc. Neven Ricijaš, voditelj Centra za cjeloživotno obrazovanje

U nastavku je dostupan detaljan opis edukacija te obrazac za prijavu.