Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet na 22. Smotri Sveučilišta u Zagrebu

ERF Smotra2017 02 2I ove godine Sveučilišta u Zagrebu organizira Smotru za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Na Smotri će se predstavljati 31 fakultet i 3 umjetničke akademije Sveučilišta u Zagrebu te druga visoka učilišta iz Zagreba i Republike Hrvatske.

Na Smotri će se predstavljati 31 fakultet i 3 umjetničke akademije Sveučilišta u Zagrebu te druga visoka učilišta iz Zagreba i Republike Hrvatske.

Skup popularno-znanstvenih i umjetničkih prezentacija pod nazivom Najbolje sa Sveučilišta okupit će nastavnike i studente fakulteta koji će na pristupačan način u Kinu SC-a prikazati inovativne teme kojima se bave istraživači i umjetnici i koje su sastavni dio programa pojedinih studija Sveučilišta u Zagrebu. Također, u okviru ovoga događanja u Francuskom paviljonu umjetničke akademije predstavit će svoje uspješne i atraktivne projekte. Maturanti će na taj način dobiti cjelovitiju i realniju sliku o studijima koje planiraju upisati i informacije kojih nema u tiskanim brošurama, na mrežnim stranicama i društvenim mrežama, učvrstiti svoju odluku ili dobiti sasvim novu ideju.

Sveučilište u Zagrebu priprema budućim studentima publikaciju Vodič za buduće studente za ak. god. 2018./2019. koju će besplatno dijeliti svim posjetiteljima Smotre, uz brošure o doktorskim i specijalističkim studijima. Vodiči za preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studije dostupni su na sljedećoj poveznici: smotra.unizg.hr/fileadmin/smotra2017/vodic

Smotra je otvorena za posjetitelje 23. i 24. studenog 2017. od 10 do 18 sati, a u subotu 15. studenog od 9 do 15 sati. Skokni do Smotre i vidimo se u Studentskom centru!

Nakon svečanog otvorenja Smotre izložbene prostore posjetili su i Ministrica znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Blaženka Divjak i rektor Sveučilišta u Zagrebu prof.dr.sc. Damir Boras. U galeriji slika pogledajte kako je bilo na prvom danu ovogodišnje Smotre.

Detaljnije informacije o Smotri dostupne su na sljedećoj poveznici: smotra.unizg.hr.