1. međunarodna konferencija o ADHD-u "Od stigme do uspjeha"

ADHD2017Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu kao jedan od suorganizatora najavljuje 1. međunarodnu konferenciju o ADHD-u „Od stigme do uspjeha“ koja će se održati u Zagrebu 1. i 2. prosinca 2017. godine.

Konferencija će na dva dana postati mjesto okupljanja vrhunskih inozemnih i domaćih stručnjaka, roditelja i učitelja i pružit će rijetku priliku da se ujedine struka i iskustvo te da tako zajedničkim snagama podignemo svjesnost, povežemo se i budemo toliko nužna promjena.

Kako sam slogan konferencije kaže, stigmatizacija nam je pomogla da se dižemo usprkos padovima, da se izrazimo unatoč zabranama, da se nadamo i vjerujemo kada nam je bilo najteže, da grizemo i pronađemo različite metode i načine kako se izdići, stremiti ka cilju i biti uspješan.

Tijekom dva dana konferencije, imat ćete mogućnost umrežavanja, moći ćete iznijeti vlastite, ali i čuti različite ideje, savjete, rješenja, prilike, povezati se s osobama sličnih problema i razmjenjivati iskustva, prisustvovati predavanjima, radionicama, diskusijama okruglih stolova. Saznat ćemo s kojim trenutnim izazovima se suočavamo u Europi i svijetu, kako doći do boljitka svakog djeteta, a sve to uz druženje, ručak, kavu i adventski ugođaj Zagreba.

Detaljnije informacije dostupne su na mrežnoj stranici konferencije: adhdconferencecroatia.com