Dodatne provjere za upis u u I. godinu preddiplomskih studija u ak. god. 2017./2018.

Edukacijsko rehabilitacijski fakultet provest će dodatne provjere od 30. lipnja do 5. srpnja 2017.grupno testiranje intelektualnih sposobnosti potrebnih za upis na preddiplomski studij Rehabilitacija u petak 30. lipnja 2017. godine s početkom u 10:00 sati.

Završni raspored dodatnih provjera

Završni raspored dodatnih provjera za sve studije i završni raspored za grupno testiranje intelektualnih sposobnosti za preddiplomski studij Rehabilitacija dostupni su na mrežnoj strani ERF-a i mrežnoj stranici www.postani-student.hr od petka 23. lipnja 2017. Oba rasporeda dostupna su i u privicima koji slijede.

Lijepo molimo pristupnike da detaljno pročitaju uvodne upute u svakom od rasporeda koje su im nužne za pristupanje dodatnoj provjeri.

Sve dodatne provjere održat će se u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83 f, Zagreb).

Detaljnije informacije o cijelom postupku upisa na preddiplomske studije ERF-a dostupne su na sljedećoj poveznici: www.erf.unizg.hr/hr/upisi/upisi-na-preddiplomske-studije

Lijepo molimo pristupnike da prate obavijesti na mrežnim stranicama www.postani-student.hr.