Ženska rukometna ekipa osvojila srebrnu medalju na Sveučilišnom prvenstvu Zagreba

erf rukometasice 2017Ženska rukometna ekipa Edukacijsko–rehabilitacijskog fakulteta ove je sezone ostvarila najbolji plasman u svojoj karijeri na Sveučilišnom prvenstvu Zagreba osvojivši srebrnu medalju, odnosno drugo mjesto od 12 prijavljenih fakulteta.
Naime, naše studentice su nakon odigranih utakmica u skupini zauzele visoko prvo mjesto te potom pobijedile sve ekipe do finala. U finalu su ih čekale vrlo jake protivnice sa Agronomskog fakulteta te su u borbenoj utakmici ipak izgubile, ali i ponosno prihvatile srebrne medalje oko vrata.
Ovime su rukometašice upravo dokazale koliko su jake, vrijedne i pune sportskog duha iako su na glasu kao brojčano najmanja rukometna ekipa Prvenstva.
S ponosom su branile boje Edukacijsko–rehabilitacijskog fakulteta na najjačem sveučilišnom studentskom natjecanju, a to su: Anna-Carmen Barišić, Božena Čubelić, Lucia Žudić, Mia Hrboka, Mia Stefanović, Iva Prskalo, Adriana Selihar, Nevena Sršen, Ivana Vučetić, Magdalena Batinić, Sara Lovrenčić, Ana Goršeta, Corina Ivkić i Tena Mioč.