Preventivna privremena mjera središnjeg Ureda za međunarodnu suradnju Rektorata Sveučilišta u Zagrebu u svrhu suzbijanja širenja zaraze koronavirusom (COVID-19)

Radi izvanredne situacije vezane nCoV bolesti (COVID-19) i zaštite svih studenata i osoblja, središnji Ured za međunarodnu suradnju Rektorata Sveučilišta u Zagrebu donosi privremenu mjeru:

OBUSTAVLJAJU SE INDIVIDUALNE KONZULTACIJE I SAVJETOVANJA za SVE:

  • domaće i strane studente, nastavnike, administrativno-tehničko osoblje i građane (bez obzira dolazite li iz kritičnih područja zaraze ili ne).

MOLIMO DA NE DOLAZITE FIZIČKI u središnji Ured za međunarodnu suradnjuRektorata (Ulica kralja Zvonimira 8).

Dokumentacija će se obrađivati putem POŠTE ili E-MAILA, a savjetovanje i komunikacija također E-MAILOM ili TELEFONOM. Ured za sve druge poslove i aktivnosti nastavlja s redovnim radom.

Ovo je privremena mjera do sredine ožujka, 2020. U slučaju novih informacija ili promjena, obavijestiti ćemo vas na vrijeme.

Pozivamo vas da se ponašate odgovorno i pratite mrežne stranice HZJZ-a (www.hzjz.hr) i Ministarstva zdravstva na kojima se svakodnevno  objavljuju ažurirani podaci vezano uz coronavirus. Informacije također možete pronaći i na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu www.unizg.hr

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Ova preventivna mjera stupa na snagu odmah, dana 26. veljače 2020.

Središnji ured za međunarodnu suradnju, Rektorat Sveučilišta u Zagrebu
U zagrebu, 26. veljače 2020.