COVID-19: UPUTE ZA POSTUPANJE

Na ovoj stranici nalazit će se objedinjene obavijesti vezane uz rad Fakulteta tijekom zdravstvene situacije uzrokovane koronavirusom (COVID-19).

Informacije o prilagođenom režimu rada Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta

ERF Merlin

Prilagođeni režim rada ERF-a od 16. do 29. ožujka 2020.

Temeljem informacija dobivenih od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te Sveučilišta u Zagrebu, obavještavamo vas da će se u razdoblju od 16. do 29. ožujka 2020. nastava za studente redovitih preddiplomskih i diplomskih studija izvoditi putem sustava za e-učenje Merlin.

Detaljnije informacije o prilagođenom režimu rada dostupne su na sljedćoj poveznici: Informacije o prilagođenom režimu rada Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta od 16. do 29. ožujka 2020.

Prilagođeni režim rada ERF-a do 19. travnja 2020.

Sukladno Odluci o izmjeni Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu te naputku Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske od 19. ožujka 2020. godine, nastava za studente redovitih preddiplomskih i diplomskih studija Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu nastavlja se izvoditi putem sustava za e-učenje Merlin do 19. travnja 2020. godine ili do novih informacija nadležnih institucija.

Nastava za studente izvanrednog preddiplomskog studija Rehabilitacija počet će se izvoditi kao e-nastava ili nastava na daljinu od petka, 3. travnja 2020. Nastava će se odvijati putem sustava za e-učenje Merlin ili putem nekog drugog sustava za udaljeno učenje koje odabere sam nastavnik.

Detaljnije informacije o prilagođenom režimu rada dostupne su na sljedćoj poveznici: Informacije o prilagođenom režimu rada Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta do 19. travnja 2020.

Koordinator COVID-19

izv. prof. dr. sc. Snježana Sekušak-Galešev, dekanica ERF-a
Mobitel: 098/280 458
E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koordinatorici za COVID-19 mogu se obratiti svi djelatnici i studenti ERF-a sa svim pitanjima vezanim uz zdravstvenu situaciju uzrokovanu koronavirusom (COVID-19). Koordinatorica za COVID-19 nadgleda i olakšava izvršavanje Preporuka za rad stručnih službi Sveučilišta u Zagrebu i njihovih sastavnica u vezi s pojavom koronavirusa COVID-19.

Odluka o imenovanju koordinatora COVID-19

Službena mrežna stranica o koranavirusu

Kako bi bolje i pravovremeno informirali javnost o svim detaljima vezanima za koronavirus, kao i pokušali educirati stanovništvo o načinima ponašanja i uputili ih u proceduru u slučaju da imaju simptome virusa, Vlada Republike Hrvatske otvorila je mrežnu stranicu koronavirus.hr.

Preporuke i odluke nadležnih institucija

Vlada Republike Hrvatske

Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH

Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske

Krizni stožer Sveučilišta u Zagreb

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Međunarodna suradnja